Το προοίμιο στον "Στέφανο" του Μελέαγρου - Λαζανάς, Βασίλης Ι. (2023)
Το προοίμιο στον "Στέφανο" του Μελέαγρου, ποιητή των Ελληνιστικών χρόνων από τα Γάδαρα της Παλαιστίνης : εισαγωγή και μετάφραση με σύντομα ερμηνευτικά σχόλια.