Grabplastiken aus Chalkis - Andriomenou, Ang. (2023)
Επιστημονική ανακοίνωση/καταγραφή αρχαιολογικών τεκμηρίων που αποκαλύφθηκαν σε αρχαιολογική ανασκαφή του 1957 στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας. (Στην γερμανική γλώσσα)