Αγήνωρ Αστεριάδης : ο μεγάλος Λαρισαίος ζωγράφος 2. Αθ. Σπυρόπουλος Η κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της Λάρισας από το 1881 έως το 1916 - Δήμου, Δημήτρης (2023)
1. Άρθρο για τον Λαρισαίο ζωγράφο Αγήνορα Αστεριάδη της Γενιάς του ’30 - συνοπτική παρουσίαση εργοβιογραφικών του στοιχείων και χρονολόγιο. 2. Κεφάλαια 3ο και 4ο από την μελέτη του Αθ. Σπυρόπουλου "Η κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της Λάρισας από το 1881 έως το 1916".