Γενική θεώρηση της ζωγραφικής στην Αιτωλοακαρνανία το 16ο αιώνα - Παλιούρας, Αθανάσιος Δ. (2023)
Εισήγηση στη «Συνάντηση Προυσού» Ευρυτανίας. Το συνέδριο οργανώθηκε από την Εταιρεία Στερεοελλαδικών Μελετών από 26 - 28 Ιουνίου 1981. (Στο τέλος περιέχει ενότητα με 13 πίνακες).