Η Αγία Παρασκευή στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων - Πασαλή, Αφροδίτη Α. (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου/βυζαντινής αρχιτεκτονικής: παρουσίαση του ναού της Αγίας Παρασκευής στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων στα πλαίσια του 15ου συμποσίου βυζαντινής και μεταβυζαντινής αρχαιολογίας και τέχνης της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, βλ. Α. Πασαλή, «Ή Αγία Παρασκευή στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων», Δέκατο Πέμπτο Συμπόσιο, Αθήνα 1995, σελ. 60-61.