Η αγιογραφία στο Ματσούκι Ιωαννίνων - Καλούσιος, Δημήτριος Γ. (2023)
Επιστημονική ανακοίνωση που εκφωνήθηκε στα πλαίσια του Α΄ Επιστημονικού Συνεδρίου για τα Τζουμέρκα της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων "Ο τόπος, η κοινωνία, ο πολιτισμός, διάρκειες και τομές" (23-25 Ιουνίου 2006).