Η χειροτεχνία εν Θεσσαλία : αναδρομαί και προοπτικαί - Μακρής, Κίτσος Α. (2023)
Μελέτη - παρουσίαση των κλάδων, της ιστορίας και των προοπτικών ανάπτυξης της χειροτεχνίας στη Θεσσαλία στα τέλη της δεκαετίας του 1960.