Ιστορία και τέχνη του παλαιού ναού Άγιος Γεώργιος της Νίκαιας - Παλιούγκας, Θεόδωρος Γ. (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου/βυζαντινής αρχιτεκτονικής: τοπογραφικό και ιστορικό διάγραμμα του παλαιού ναού του Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας με παρουσίαση και περιγραφή της αρχιτεκτονικής του και του ζωγραφικού και γλυπτού του διακόσμου.