Ο Άγιος Παντελεήμων στην Ανατολή Αγιάς Θεσσαλίας - Πασαλή, Αφροδίτη Α. (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου/βυζαντινής αρχιτεκτονικής: παρουσίαση του ναού του Αγίου Παντελεήμονα στην Ανατολή Αγιάς Θεσσαλίας. Η μελέτη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά υπό μορφή ανακοίνωσης σε Συμπόσιο της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, βλ. Ενδέκατο Συμπόσιο Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Αρχαιολογίας και Τέχνης, Πρόγραμμα και Περιλήψεις Εισηγήσεων και Ανακοινώσεων, Αθήνα 1991.