Ο Ευάγγελος Παντόπουλος από το 1877 ως το 1882 - Κατσιώτη, Ηρώ (2023)
«Ιχνηλασία» του Παντόπουλου θα επιχειρήσουμε στις σελίδες που ακολουθούν, με στόχο τη χαρτογράφηση της πορείας του από το 1877 ως το 1882: πέντε χρόνια θεατρικής ζωής - λησμονημένο προοίμιο επίπονων προσπαθειών που από το 1883 θα εισέλθουν σε ομαλή τροχιά και θα τον οδηγήσουν στην καταξίωση. Το άστρο του θ’ αρχίσει να λάμπει από το 1887 και θα καταυγάζει το στερέωμα του νεοελληνικού θεάτρου από το 1889 ως το λυκόφως του 19ου αιώνα.