Ο σταυρεπίστεγος ναός του αγίου Γεωργίου στον Κλεινοβό Καλαμπάκας - Πασαλή, Αφροδίτη Α. (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου/βυζαντινής αρχιτεκτονικής: παρουσίαση του σταυρεπίστεγου ναού του Αγ. Γεωργίου στον Κλεινοβό Καλαμπάκας. Η μελέτη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά υπό μορφή ανακοίνωσης στο ένατο Συμπόσιο Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Αρχαιολογίας και Τέχνης της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας του έτους 1989 (βλ. Πρόγραμμα και Περιλήψεις Εισηγήσεων και Ανακοινώσεων, Αθήναι 1989, σ. 73-74).