Οικοδομικές επιγραφές μοναστηρίου Ιωάννου Πάτμου - Φατούρου - Ησυχάκη, Καντώ (2023)
Μελέτη παρουσίασης ενός συνόλου επιγραφών από τη δεύτερη και τρίτη περίοδο της οικοδομικής ιστορίας του μοναστηριού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Πάτμο. Στο τέλος περιέχει εκτενή περίληψη στα γαλλικά και πίνακες με εικόνες των επιγραφών.