Το "Αγίασμα" του Αγίου Ρηγίνου στη Σκόπελο και τα ακιδογραφήματά του - Μουζάκης, Στέλιος Α. (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου/βυζαντινής τέχνης: παρουσίαση της Μονής του Αγίου Ρηγίνου στην Σκόπελο και του «αγιάσματός» της - τυπολογικές και μορφολογικές παρατηρήσεις σχετικά με τα ακιδογραφήματά του.