Το αρχαίο θέατρο της Λάρισας - Τζιαφάλιας, Θανάσης (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου για το αρχαίο θέατρο της Λάρισας: συνοπτική παρουσίαση με ιστορικές πληροφορίες και σύντομο ιστορικό των ανασκαφών.