Αι αλκυονίδες ή αλκυόνειοι ημέραι του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και η δι' αυτών ένδειξις της σταθερότητος του κλίματος - Μαλδογιάννης, Θεόδωρος Ι. (2023)
Σύντομο, εκλαϊκευμένου χαρακτήρα, επιστημονικό άρθρο μετεωρολογικού ενδιαφέροντος.