Αλέξανδρος Πάλλης, αγωνιστής και κήρυκας του δημοτικισμού - Κριαράς, Εμμανουήλ (2023)
Δημοσίευση του δεύτερου κεφαλαίου από εκτενέστερη ανέκδοτη μελέτη για τον Αλέξανδρο Πάλλη. Στο πρώτο κεφάλαιο παρέχονται βιογραφικά στοιχεία, το τρίτο επιγράφεται: «Η γλώσσα στα χέρια του Πάλλη» και το τέταρτο: «Πώς κρίθηκε ο Πάλλης από τις μεταγενέστερες γενεές».