Ετυμολογίες νεοελληνικών λέξεων της Ηπείρου - Μηνάς, Κωνσταντίνος Μ. (2023)
Άρθρο που προήλθε από τις σημειώσεις που κρατήθηκαν κατά τη μελέτη γλωσσικών εργασιών που αναφέρονται στην Ήπειρο και προπάντων από τη μελέτη του βιβλίου του Ευάγγ. Μπόγκα «Τα γλωσσικά ιδιώματα της Ηπείρου» (Ιωάννινα 1964- 1966). Παρουσιάζει λήμματα λέξεων από το εν λόγω βιβλίο.