Η Γεωργία στην Κύπρο : κρίσεις & συμπεράσματα - Σπύρου, Σπύρος, Γεωπόνος (2023)
Συλλογή άρθρων σχετικών με αγροτικά θέματα και προβλήματα της Κύπρου και την γενικότερη γεωργοοικονομική κατάστασή της στις αρχές της δεκαετίας του 1960.