Μετατόπισις ξύλου δια ζώων έλξεως εις ελληνικά δάση πεύκης / Holzrueckung durch zugtiere in kieferwaldern Griechenlands - Στεργιάδης, Γεώργιος Χαρ. (2023)
Δασοπονική μελέτη όπου διερευνώνται οι κυριότεροι παράγοντες που καθιστούν δυσχερή και προβληματική την μετατόπιση του ξύλου και επηρεάζουν ουσιωδώς το κόστος αυτής στα Ελληνικά δάση πεύκης. (Με συνοπτική απόδοσή της και στα γερμανικά).