Ναυτικά από το νησί της λίμνης των Ιωαννίνων - Μηνάς, Κωνσταντίνος Μ. (2023)
Με τη σκέψη πως ο Atlante linguistico mediterraneo ενδιαφέρεται και για την ορολογία που χρησιμοποιούν οι ναυτικοί/ψαράδες του γλυκού νερού, είχα συγκεντρώσει τα ναυτικά/αλιευτικά του νησιού της Παμβώτιδος, της λίμνης των Ιωαννίνων, για να τα ανακοινώσω κάποτε στους ειδικούς. Αργότερα διαπίστωσα πως φιλότιμοι Ηπειρώτες είχαν ήδη δημοσιεύσει σχετικές εργασίες. Γι’ αυτό και το δημοσίευμα τούτο περιορίζεται μόνο στη συμπλήρωση και την ερμηνεία του δημοσιευμένου υλικού.