Ο πατήρ της ιατρικής Ιπποκράτης και η Θεσσαλία - Κούριας, Βασίλειος Γ. (2023)
Η τέταρτη χειμερινή διάλεξη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας των Θεσσαλών με ομιλητή τον κ. Βασίλειο Γ. Κούρια που δόθηκε στην αίθουσα της Αρχαιολογι κής Εταιρείας στις 5 Απριλίου 1947.