Το 5BB εν Θεσσαλία : (προσαρμογή του 5BB εν Θεσσαλία και συγγένεια αυτού μετά τινών καλλιεργουμένων εν αυτή ποικιλιών της Ευρωπαϊκής αμπέλου) - Χρυσαφίδης, Αθανάσιος Βασ. (2023)
Γεωπονική τεχνική μελέτη.