Πάνθεον Ελλήνων ποιητών - Αρσένης Ιωάννης ("Μέντορος",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,146 σ. Περιέχει τρία βιβλία: 1. Πάνθεον Ελλήνων ποιητών, υπό Ιω. Αρσένη (1879) 2. Αρχαία μούσα υπό νέον ένδυμα, υπό Φιλίππου Ιωάννου (1882) 3. Φαίδων καλλέργη και Δανάη Ορέστου, Κρητικόν έπος, (1898)