Από τι πάσχει η οικονομία μας; : είναι δυνατόν να εξέλθωμεν συντόμως από τον κλοιόν της υπαναπτύξεως; - Τσουμής, Ιωάννης (2023)
Τεχνική μελέτη που διερευνά τους παράγοντες που συνέβαλαν στην στασιμότητα της γεωργικής παραγωγής στην Ελλάδα την περίοδο 1958 – 1962 και παρουσιάζει προτάσεις επίλυσης του προβλήματος.