Βασίλειος Αργυρόπουλος, ο Λαρισαίος καθηγητής φιλόλογος και εκδότης της λαρισινής εφημερίδας "Ανεξαρτησία" - Μακρής, Κων. Ι. (2023)
Συνοπτική παρουσίαση της ζωής του Βασίλειου Αργυρόπουλου, Λαρισαίου καθηγητή φιλολογίας, με εστίαση στην δραστηριότητά του ως εκδότη της λαρισινής εφημερίδας "Ανεξαρτησία".