Η ομαδική ροπή προς κατανάλωση ελληνικών αγαθών : (η οικονομικώς Ηνωμένη Ευρώπη γεννά νέα οικονομική ζωή, νέα καθήκοντα) - Ντόμαλης, Ιωάννης Α. (2023)
Εργασία πολιτικής οικονομίας μέσα από τη σκοπιά της ατομικής ψυχολογίας που διερευνά το πρόβλημα της οικονομικής ανάπτυξης και της ανάγκης για εκσυγχρονισμό των εθνικών μας παραγωγικών δυνάμεων μέσα από τη δημιουργία μιας έντονης ομαδικής ροπής προς κατανάλωση ελληνικών προϊόντων έτσι, ώστε αυτά να καταστούν ανταγωνιστικά προς τα ξένα προϊόντα μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς του διεθνούς εμπορίου.