Η "Πόλη" στη γλώσσα και τα κείμενα του ελληνικού λαού - Λουκάτος, Δημήτριος Σ. (2023)
Εθνογραφική μελέτη της πλούσιας λαογραφικής μεταχείρισης του όρου Πόλη στη γλώσσα και τα κείμενα του ελληνικού λαού και της θέσης που έχει πάρει στη λαϊκή μας παράδοση.