Η συμβολή της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στην εκπαίδευση των κοριτσιών στα Τρίκαλα: Αστική Σχολή και Ανώτερο Παρθεναγωγείο (1914-1931) - Κανδήλα, Ιουλία (2023)
Σύντομη παρουσίαση της ιστορίας δύο σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στην πόλη των Τρικάλων, της Αστικής Σχολής και του Ανώτερου Παρθεναγωγείου (1914-1931).