Η τοπική αυτοδιοίκηση στην ελεύθερη Ελλάδα της κατοχής : ο κώδικας τοπικής αυτοδιοίκησης της Π.Ε.Ε.Α.: ανάλυση, παρουσίαση - Παπαγαρυφάλλου, Παναγιώτης Λ. (2023)
Σύντομη σκιαγράφηση της λειτουργίας του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης κάτω από το καθεστώς της Π.Ε.Ε.Α (Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης).