Λέσβιοι στο Γυμνάσιο Σύρας - Μίσσιος, Κώστας Γ. (2023)
Σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του Γυμνασίου της Ερμούπολης με εστίαση σε εργοβιογραφικά στοιχεία τεσσάρων Λέσβιων αποφοίτων του και απλή αναφορά στα ονόματα ακόμα 32 (μη επώνυμων) Λέσβιων αποφοίτων, με βάση τα ευρεθέντα αρχεία της σχολής, επί γυμνασιαρχίας Νεόφυτου Βάμβα και Γεωργίου Σερούϊου (1833 - 1849).