Μνημόσυνα Αχιλλέως Α Τζαρτζάνου : εν Τυρνάβω και εν Αθήναις [1947] - Παπαγιάννης, Δημήτριος (2023)
Δύο φιλολογικά μνημόσυνα του 1947, στον Τύρναβο και την Αθήνα, για τον επιφανή φιλόλογο Αχιλλέα Τζάρτζανο. Το έντυπο περιέχει ομιλίες για την ζωή και το έργο του.