Ο δήμαρχος Παγασών (Βόλου) Νικόλαος Γεωργιάδης - Σακελλίων, Γιάννης Α. (2023)
Εργασία που παρουσιάζει τον βίο, το έργο και τη δράση του Νικόλαου Γεωργιάδη, κυρίως ό,τι έχει σχέση με την οκταετή Δημαρχία του, και επιχειρεί να πληροφορήσει με μια επιλογή των κυρίαρχων στοιχείων της προσφοράς του.