Πληροφορίες και συμπεράσματα από δύο βιβλία πρακτικών των Παιδαγωγικών Συνεδριάσεων του Συλλόγου Διδασκόντων του Α΄ Γυμνασίου Αρρένων Λάρισας : βιβλίο Α΄ σχολ. έτος 1936-37 έως 1940-41, βιβλίο Β΄ σχολ. έτος 1955-56 έως 3-3-1971. - Δοδοντσάκης, Γιώργος Στ. (2023)
Ιστορική μελέτη παιδαγωγικού ενδιαφέροντος.