Η εκλογή του Οικουμενικού Πατριάρχου Καλλίνικου Γ΄: (κατά μαρτυρίαν του Βαρώνου de Tott) - Παντελοδήμος, Δημήτρης Ν. (2023)
Ιστορική μελέτη που διερευνά τις συνθήκες ανάδειξης του Καλλίνικου Γ΄ στον Οικουμενικό Πατριαρχικό θρόνο στα τέλη του 18ου αι.