Αι θεολογικαί σχολαί σήμερον - Σιμωτάς, Παναγιώτης Ν. (2023)
Σύντομη μελέτη - παρουσίαση της οργάνωσης των Θεολογικών σχολών στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.