Αποκαλυπτήρια προτομής επισκόπου Ταλαντίου Νεοφύτου στην Αταλάντη 18 Μαρτίου 2000 - Χριστοφόρου, Μάνθος Κ. (2023)
Έντυπο που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εορτής των Αποκαλυπτηρίων της προτομής του επισκόπου Ταλαντίου Νεοφύτου, τους χαιρετισμούς των επισήμων και συνοπτικά βιογραφικά στοιχεία του εν λόγω τιμώμενου προσώπου.