Ο Άρειος Πάγος εν ταις Αρχαίαις Αθήναις - Παπαμιχαλόπουλος Κ.Ν. ("Παρνασσός",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,236 σ. Περιέχει: 1. Ο Άρειος Πάγος εν ταις αρχαίαις Αθήναις, υπό Κ. Ν. Παπαμιχαλοπούλου (1881), 2. Περί συρροής αδικημάτων, υπό Δαμιανού Βορρέ (1880)