Αρχαιοελληνικά στοιχεία και στοιχεία εθνικής συνειδήσεως σε επιγραφές και επιγράμματα της Μονής Σπαρμού Ολύμπου (1736, 1780, 1806) - Μπούμπας, Θωμάς Ι. (2023)
Ιστορική μελέτη που βασίζεται στην έρευνα πάνω σε επιγραφές και επιγράμματα της Μονής Σπαρμού Ολύμπου.