Βυζαντινή κεραμινή επιγραφή στην επισκοπική βασιλική του Αγίου Γεωργίου στο θεσσαλικό Δομένικο - Πετρονώτης, Αργύρης Π.Π. (2023)
Μελέτη αρχαιολογικού περιεχομένου - παρουσίαση βυζαντινής κεραμινής επιγραφής στην επισκοπική βασιλική του Αγίου Γεωργίου στο θεσσαλικό Δομένικο.