Δύο ανέκδοτα πατριαρχικά σιγίλια για την μονή της Αγίας Τριάδας του Μορφοβουνίου Καρδίτσας - Σπανός, Βασίλης Κ. (2023)
Έκδοση δύο ανέκδοτων πατριαρχικών σιγιλίων για την μονή της Αγίας Τριάδας του Μορφοβουνίου Καρδίτσας.