Ένα ανέκδοτο σιγίλιο για την Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στη νησίδα Αλατάς του Παγασητικού (1786) - Σπανός, Βασίλης Κ. (2023)
Έκδοση - παρουσίαση ανέκδοτου σιγιλίου για την Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στη νησίδα Αλατάς του Παγασητικού (1786)