Ερμηνευτικά σχόλια εις την "Σύνοψιν της Αγίας Γραφής" του Νικήτα Σεΐδου (ΙΑ΄ αιών) - Σιμωτάς, Παναγιώτης Ν. (2023)
Θεολογική – κριτική μελέτη που αποβλέπει στην διασάφηση και τον σχολιασμό δυσχερών χωρίων του κειμένου της «Συνόψεως της Αγίας Γραφής», έργου του μεγάλου βυζαντινού συγγραφέως του ΙΑ' αιώνος, Νικήτα Σεΐδου.