Η διασκευή του Βίου του Αγίου Αχιλλίου (15ος αι.) από ρητορικής επόψεως - Στεργιούλης, Χαράλαμπος Β. (2023)
Ερμηνευτική ανάλυση - παρουσίαση/σχολιασμός της ρητορικής δομής και του περιεχομένου μιας διασκευής του Βίου του Αγίου Αχιλλίου (15ος αι.).