Η καθαίρεση του επισκόπου των Σταγών Κυρίλλου με βάση τον κώδικα 1472 της Ε.Β.Ε. (Ιούνιος 1854) - Σπανός, Βασίλης Κ. (2023)
Ιστορική μελέτη που περιλαμβάνει και την έκδοση, από τον κώδικα 1472 της Ε.Β.Ε., του εγγράφου της καθαιρέσεως του επισκόπου των Σταγών Κυρίλλου.