Η Παναγιά η Δομιανίτισσα των Δομιανών Ευρυτανίας (Ιστορία, επιγραφές, τοιχογραφίες και εικόνες της) - Βασιλείου, Πάνος Ι. (2023)
Άρθρο που παρουσιάζει την εκκλησία της Παναγιάς της Δομιανίτισσας και το Δομιανίτικο εξωκλήσι της Άγιας Παρασκευής και παραθέτει συνοπτικά στοιχεία για την ιστορία τους και τον διάκοσμό τους.