"Ἰδεολογική σύγχυση", "Δογματικός διαποτισμός" καί χριστιανική ἀγωγή (Ἀπάντηση στόν καθηγητή Καζεπίδη) - Τσανανάς, Γεώργιος Α. (2023)
Άρθρο που αποτελεί απάντηση σε άρθρο του καθηγητή σε πανεπιστήμιο του Καναδά κ. Α.Χ.Καζεπίδη και πιο συγκεκριμένα στο βασικό ισχυρισμό του πως στη θρησκευτική αγωγή με τον τάχα "άκριτο δογματικό διαποτισμό" των νέων, που γίνεται με το θρησκευτικό μάθημα στα σχολεία, οφείλεται η "νοθεία", η "σύγχυση" και - ίσως - η όλη κακοδαιμονία της Παιδείας και του τόπου σε κάθε εποχή.