Νεκτάριος ο εξ Ιωαννίνων Επίσκοπος Λίτζας και Αγράφων - Βασιλείου, Πάνος Ι. (2023)
Βιογραφία του Νεκταρίου, εξ Ιωαννίνων Επισκόπου Λίτζας και Αγράφων, βασισμένη σε διάφορες ιστορικές μαρτυρίες που παρατίθενται στο εν λόγω άρθρο.