Ο υπνωτισμός και η δικαιοσύνη - Παπαδιαμαντόπουλος Ανδρέας ("Ομόνοια",Αλεξάνδρεια, 2021)
A4,grayscale,136 σ. Περιέχει: 1. Ο υπνωτισμός και η δικαιοσύνη, υπό Ανδρέου Δ. Παπαδιαμαντοπούλου (1891), 2. Περί υποτροπής και των κατ' αυτής μέσων, υπό Ανδρέου Δ. Παπαδιαμαντοπούλου (1881)