Ο Ιακώβ εις το Δωδεκαπρόφητον : αναδημοσίευσις εκ του περιοδικού "Ορθοδοξία και Παιδεία" (Τόμος 2, Δεκέμβριος 2003) - Σιμωτάς, Παναγιώτης Ν. (2023)
Εργασία όπου διερευνώνται οι πάσης φύσεως αναφορές έξι εκ των δώδεκα ελασσόνων παλαιοδιαθηκικών προφητών στην προσωπικότητα του Ιακώβ και στον ρόλο τον όποιον αυτός διαδραμάτισε στην ιστορία και την θρησκεία του βιβλικού Ισραήλ.