Ο παλιός μητροπολιτικός ναός Άγιος Νικόλαος στο Βαρούσι των Φαρσάλων - Παλιούγκας, Θεόδωρος Γ. (2023)
Μελέτη τοπικής ιστορίας με αντικείμενο την ιστορία και την τέχνη του παλαιότερου ναού των Φαρσάλων, του ναού του Αγ. Νικολάου της συνοικίας Βαρούσι.